Life Coaching & Training
Praktijk voor Coaching, Holistische & Orthomoleculaire Therapie 

Coaching

Waar loop jij tegenaan? Lukt het je maar niet patronen te doorbreken? Heb je last van stress, spanningen, emoties, burn-out of teveel ‘in je hoofd’ zitten? Of heb je behoefte aan verandering maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken...dan is coaching een goed idee.  

In mijn coach sessies maak ik vaak gebruik van EFT en NLP technieken en soms ook, in geval van hevige emotionele gebeurtenissen, EMDR. Intuïtief hanteer ik de werkwijze die het best past bij jou. Je gaat met inzichten naar huis die je direct kunt toepassen in je leven. Ook pas ik graag energetische therapie toe, ook wel healing genoemd. Een bekende vorm is Reiki maar er zijn talloze. Een healing kan plaatsen bereiken die woorden soms niet kunnen. Een healing kan pijn verlichten maar ook blokkades opheffen en juist om deze redenen zie ik het als een verrijking op het coachen. Je bereikt écht meer. 

Wat het ook is waar je last van hebt, deze combinatie van coaching en healing brengt je rust, helderheid en, heel belangrijk, bevrijding van opgekropte emoties. Zo wordt je bijvoorbeeld verlost van stress, angsten, oud verdriet en andere in de weg zittende emoties. Dit is belangrijk omdat deze weggestopte emoties vaak de oorzaak zijn van allerlei klachten, zowel fysiek als mentaal, b.v. burn-out, somberte en vele andere klachten.

De ruimte die door de combinatie van coaching en healing in jou ontstaat, geeft je de helderheid die nodig is om tot de, door jou gewenste, gedragsverandering te komen. En daar help ik je uiteraard bij  

Ik bied 2 trajecten aan: een traject van 5 sessies, precies afgestemd op wat jij nodig hebt en een Transformatie Traject van 4 maanden met wekelijkse sessies. 

Een traject begint altijd met een eerste consult waarin we kijken of het klikt en jij besluit of je het traject aangaat. 


TRAJECT van 5 gerichte coach sessies

Jouw eigen transformatie in 5 uitgebreide sessies? Dat kan. Mijn jarenlange coach ervaring combineer ik met zeer krachtige gerichte healing en holistische therapie. En dit heeft geleid tot deze unieke en uiterst effectieve methode. 

Loop je vast? Wil je een andere richting op maar lukt het je maar niet om dat ook echt te doen? Heb je zelf-saboterend gedrag waar je maar niet vanaf komt? Wil je meer uit je leven halen? Je volledige potentieel leven en je 'purpose' vinden? Wat je vraag

Dan is dit Coach Traject wat voor jou. In 5 uitgebreide sessies, geheel op jou afgestemd, begeleid ik jou door je problematiek/vraagstukken en heb je deze doorzien en begrepen, doorleefd en opgelost. En is er ruimte ontstaan voor wat jij werkelijk wilt, ruimte voor jouw volledige potentieel. Onderdeel van dit traject zijn ook handige oefeningen en tools, inzichten, affirmaties, technieken en overige handvaten waar je zelf mee aan de slag kunt en die je te allen tijde zelf kunt inzetten. Kortom, dit traject brengt jou echt verder en zet je in je kracht. 

De sessies duren tussen 1 - 2 uur, afhankelijk van wat er nodig is. Jij bepaalt het tempo maar er zit minimaal een week en meestal minimaal 2 weken tussen de verschillende sessies. Geheel op jou afgestemd zitten hier ook soms tussentijdse gesprekken in en technieken waar je zelf mee aan de slag gaat. 

Wil je meer informatie of jouw traject inplannen? Stuur mij een bericht via het contactformulier of bel 06-184 289 33. 


ALL-LEVEL TRANSFORMATIETRAJECT 

Intensief traject van 4 maanden waarin je een ware transformatie kunt ondergaan op zowel lichamelijk, fysiek, energetisch en bewustzijns vlak. Je voelt je een nieuw mens. 

Onderdeel is ook: lifestyle, 2x een balanstest, aan het begin en eind van het traject, health-protocol. Je reset jezelf op alle levels. 

Wil je weten of dit voor jou is? Neem contact op via het contactformulier of bel 06-18428933. We bespreken dan wat je vraag is en ik kan je adviseren over de meest effectieve aanpak. 


STRESS / BURN-OUT

Gaat het niet lekker op je werk?

Heb je last van lichamelijke, geestelijke of vermoeidsheidsklachten? Te veel stress of ga je met tegenzin naar je werk?  Loop je vast als leidinggevende? Het kan zijn dat je toe bent aan een volgende stap maar je er zelf niet uitkomt welke. 

Laat je dan begeleiden 

In al deze en nog veel meer gevallen helpt zakelijke coaching je enorm vooruit. Dan kan ik je bieden wat je nodig hebt, of het nu gaat om  stress coaching, burn-out coaching of b.v. transformatie coaching. Zelf heb ik jarenlang ervaring in het bedrijfsleven en in korte tijd kan ik zien wat er aan jouw probleem ten grondslag ligt. Zodoende komen we snel tot de kern en op effectieve wijze wijze tot de gewenste verandering. 

Wat heb je daaraan?

Samen met mij doorbreek je wat de noodzakelijk verandering tot nu toe in de weg stond. We werken er aan dat je jezelf door en door leert kennen en je oude valkuilen achter je laat. Je vindt jezelf opnieuw uit en zult je goed voelen in je werk en werkomgeving. Stel je open voor deze effectieve werkwijze, dan leiden de sessies tot een ware transformatie. 

 Coaching, een investering die resulteert in:

  • meer zelfvertrouwen
  • meer energie
  • meer daadkracht
  • beter functioneren
  • plezier in je (werkende) leven


Relatie coaching / Mediation

Kom je er samen niet meer uit?

Nemen ergernissen toe en staat dit de liefde in de weg? Weet je niet meer of je met elkaar door wilt? Is er misschien iets gebeurd wat moeilijk oplosbaar lijkt? Of mist de verbinding tussen jullie? Dan biedt relatiecoaching oftewel relatietherapie nieuwe inzichten en nieuwe kansen. 

Als je relatieproblemen hebt, valt het niet mee om dit te doorbreken. Juist omdat in een relatie persoonlijke pijnpunten gemakkelijk aan de oppervlakte komen. Wanneer daar niks mee gebeurt, gaat dit de liefde overschaduwen en ontstaan er snel frustraties. Op het moment dat het niet meer lukt om samen te praten over wat er speelt of praten geen zin meer lijkt te hebben, kan relatie coaching een mooie stap zijn. 

Jullie geluk, zowel individueel als samen, is belangrijk en dat houden we goed voor ogen en ik kijk oordeelloos naar wat er werkelijk speelt. Deze sessies geven helderheid en nieuwe inzichten in wat er binnen jullie relatie aan de hand is. Vervolgens help ik jullie met wat voor jullie beiden nodig is om je beter te voelen. Het doel is alles open en eerlijk te bespreken, zonder oordeel, ook als dit moeilijk is. Soms is dat even doorbijten maar uiteindelijk werkt dit enorm bevrijdend. Zo is een nieuwe start, of dit nu samen of apart is, veel beter mogelijk. Hoe je je voelt in je relatie, heeft een grote invloed op jou en jullie, en jullie eventuele kinderen, in het dagelijks leven en op jullie persoonlijk geluk. 


Bedrijfs coaching

Zoek je (tijdelijke) een coach die je helpt met een vraagstuk in je bedrijf, b.v. verzuim, burn-out, loopbaan of andere trajecten, dan kun je hiervoor bij mij terecht. Voor enkelvoudige vraagstukken bied ik ook EMDR trajecten aan. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven komt hierbij goed van pas. 

Holistische benadering
Hoe ik dat doe? De kracht zit in de de holistische benadering (kijken naar het totaalplaatje). Immers, jij als mens bent meer dan alleen je hoofd. En soms zijn woorden niet genoeg, dan is er meer nodig, b.v. een energetische behandeling of healing. Juist die combinatie maakt mijn werkwijze zo krachtig en effectief.
Niet je hoofd is je beste raadgever...maar je hart. Dat noemen we vaak intuïtie, of je gevoel, zoals je het wilt noemen. Hoe fijn is het als je niet overal over na hoeft te denken maar kunt leven vanuit je hart en op je gevoel kunt vertrouwen? Dat is de beste intuïtieve ontwikkeling die er bestaat.


ONLINE Coaching en healing 

Alle coach trajecten, met uitzondering van de business coach trajecten, kunnen ook online plaatsvinden. Dit kan b.v. via facetime, skype, telefonisch of spraakberichten. Net wat jij fijn vindt. Uitzondering hierop is het Transformatie Coach Traject. Wellicht dat ik deze later wel online aanbied maar op dit moment is deze alleen nog bij mij in de praktijk te volgen. 

E-mailen
Bellen
Instagram