Life Coaching & Training
Praktijk voor Coaching, Holistische & Orthomoleculaire Therapie 

Waarvoor kun je bij mij terecht? 


Coaching

Waar loop jij tegenaan? Lukt het je maar niet patronen te doorbreken? Heb je last van stress, spanningen, emoties, burn-out of teveel ‘in je hoofd’ zitten? Of heb je behoefte aan verandering maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken...dan is coaching een goed idee.  

In mijn coach sessies maak ik vaak gebruik van EFT en NLP technieken en soms ook, in geval van hevige emotionele gebeurtenissen, EMDR. Intuïtief hanteer ik de werkwijze die het best past bij jou. Je gaat met inzichten naar huis die je direct kunt toepassen in je leven.

Wat het ook is waar je last van hebt, deze combinatie van coaching en healing brengt je rust, helderheid en, heel belangrijk, bevrijding van opgekropte emoties. Zo wordt je bijvoorbeeld verlost van stress, angsten, oud verdriet en andere in de weg zittende emoties. Dit is belangrijk omdat deze weggestopte emoties vaak de oorzaak zijn van burn-out, somberte en vele andere klachten.

De ruimte die door de combinatie van coaching en healing in jou ontstaat, geeft je de helderheid die nodig is om tot de, door jou gewenste, gedragsverandering te komen. En daar help ik je uiteraard bij.  Omdat langdurige stress, trauma, burn-out en depressie niet alleen een mentale kwestie is maar ook gevolgen heeft voor je lichaam en energiehuishouding en fysieke klachten geeft is het ook belangrijk hiernaar te kijken. 


Business coaching

Zoek je (tijdelijk) een coach die je helpt met een vraagstuk in je bedrijf, b.v. verzuim, burn-out, loopbaan of andere trajecten, dan kun je hiervoor bij mij terecht. Voor enkelvoudige vraagstukken bied ik ook EMDR trajecten aan. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven komt hierbij goed van pas. 

Bewustwording & spirituele ontwikkeling

Niet je hoofd is je beste raadgever...maar je hart. Dat noemen we vaak intuïtie, of je gevoel, zoals je het wilt noemen. Hoe fijn is het als je niet overal over na hoeft te denken maar kunt leven vanuit je hart en op je gevoel kunt vertrouwen? Dat is de beste intuïtieve ontwikkeling die er bestaat. Eigenlijk is dat de eerste stap naar spirituele ontwikkeling. 

Wil je nog een stapje verder, dan begeleid ik je graag in een pure vorm van spirituele ontwikkeling en bewustwording. Maar uiteraard hoeft dat niet. Heb je er niks mee dan hebben we het er niet over. Het gaat tenslotte om jou. Regelmatig geef ik workshops over spiritualiteit en het werken met energie en ik kan je, als je dat wilt, hier ook persoonlijk in begeleiden. 

Energetische behandelingen / healing

De kracht en effectiviteit van mijn werkwijze zit in de combinatie van coaching en healing. Ik maak graag gebruik van energetische behandelingen oftewel healing. Misschien wel de bekendste is Reiki maar er zijn vele soorten energie en het gaat om de meest effectieve vorm voor jou. Intuïtief zal ik altijd de meest passende energievorm hanteren, dus je krijgt precies wat jij nodig hebt. 

Energetische behandelingen zijn ook heel geschikt om op afstand te doen. Het voordeel hiervan is dat je op je gemak thuis kunt zijn en toch de energie kunt ervaren. 


ONLINE consulten

Consulten kunnen ook online ingepland worden. Dit kan b.v. via facetime, zoom, telefonisch, chat of spraakberichten. Net wat jij fijn vindt. 

E-mailen
Bellen
Instagram