Life Coaching & Training
Praktijk voor Coaching, Holistische & Orthomoleculaire Therapie 

Opleidingen


Noot: 

Alle online cursussen kunnen ook in groepsverband worden afgenomen. Heb je een groepje van minimaal 5 deelnemers dan kan ik een mooie passende cursus en tarief van maken. Je start op een moment dat het jou uitkomt, privé zonder groep. 


LEREN WERKEN MET DE AKASHA KRONIEKEN  'Het archief van je ziel' 

Individuele cursus - Kosten: € 222 - Startdatum in overleg

Zelf werk ik al een paar jaar met de Akasha Kronieken en geef in het verleden regelmatig Akasha readings. Maar hoe leuk is het om dit zélf te leren? Om zelf, op elk gewenst moment, het archief van jouw ziel te kunnen raadplegen?

Werkwijze: 2 live of online sessies met tussendoor telefonische contactmomenten of via what’s app. Deze cursus is echt maatwerk dus precies afgestemd op jou waardoor je het mooiste resultaat bereikt. 

Je kunt na deze cursus de Akasha Kronieken raadplegen voor jezelf en anderen. Velen gingen je voor en er komen zulke prachtige ervaringen uit, gewoon een verrijking voor je als mens. Je gaat oefenen en ontvangt een naslagwerk. 

Wat zijn de Akasha Kronieken, ook wel ‘het archief van de ziel’ genoemd? De Akasha Kronieken vormen het bewustzijnsveld waar alle informatie van jouw ziel ligt opgeslagen (quantumveld) en die volledig voor jou toegankelijk is.

Je leert:
* Hoe je de Akasha Kronieken kunt lezen
* Richtlijnen voor het lezen, hoe en welke vragen je het beste kunt stellen
* De inhoudelijke Methode zelf
* Hoe je de Kronieken voor iemand anders kunt lezen
* Energetische heling d.m.v. Akasha
* De verschillende niveaus van heling
* Voorouderlijke patronen helen
* Vorige levens inzien met Akasha
* Werken met Akasha
* Do’s & Dont’s
* Oefeningen en meditaties


MINDFULNESS - online cursus 8

Verlaagt stress & verhoogt je energie, focus en levensgeluk.

Juist in deze chaotische tijd is het fijn om zelf in balans te zijn en je energiek en gelukkig te voelen, zonder zorgen, angst en stress.
Dit is een online cursus waarin je op een laagdrempelige manier leert hoe je weer in balans komt, met aandacht voor je hele systeem, dus fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je ontvangt informatie, tips, oefeningen, meditaties en visualisaties.

Mindfulness staat bekend om stressreductie en leven in het hier en nu.
Het is een mooie levensstijl die mij en veel anderen om mij heen onwijs inspireert.
We werken in een vertrouwde, besloten groep waarin je ook van elkaar kunt leten en met elkaar kunt delen.
Het fijne van deze werkwijze is dat je niet aan tijd gebonden bent, het materiaal blijft beschikbaar dus je kunt dit raadplegen wanneer je wilt en er is ruime gelegenheid voor vragen.


BOOST JE IMMUUNSYSTEEM - online cursus 2


Gedurende 2 weken geef ik jou talloze (voedings)tips, leer je makkelijke oefeningen, hoe je kunt ontgiften, wat je kunt doen om stress te verlagen (want stress is desastreus voor je immuunsysteem), je immuunsysteem kunt activeren en je zelfherstellend vermogen kunt aanspreken.
Ennn....ik geef jou een aantal healingen op afstand waaronder een Kundalini Reiki behandeling, chakra balancing, aura cleansing en energy boost.
Zo maak jij een frisse start met het boosten van jouw immuunsysteem en kun je zelf aan de slag.
We werken in een vertrouwde, besloten groep. Het fijne van deze werkwijze is dat je niet aan tijd gebonden bent, het materiaal blijft beschikbaar dus je kunt dit raadplegen wanneer je wilt en er is ruime gelegenheid voor vragen.
Werkwijze: online via what’s app / besloten Facebook groep
Juist nu is het zo van belang om je immuunsysteem te verhogen. Kun je daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken?
Mijn motivatie:
In mijn praktijk geef ik vele healings en telkens weer krijg ik terug hoeveel baat mensen daarbij hebben. Daarnaast verdiep ik mij al jaren in een leef- en eetwijze om je weerstand en immuunsysteem te verhogen, vanuit een holistische visie (dus fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel). Ik maak hierbij ook gebruik van alles wat ik heb geleerd vanuit de Chinese geneeskunde en orthomoleculaire therapie. Een totaalaanpak dus.
En dat gun ik jou ook!


DE NIEUWE MENS - van ego naar essentie - online cursus 8 weken - op dit moment alleen individueel

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven?
Zoek je meer voldoening en verdieping?
Wil jij je hart volgen en je volledige potentieel leven?
Vind je het lastig deze stap te zetten of weet je niet goed wat je wilt?

In deze cursus van 8 weken neem ik je mee op  transformatiereis, van ego naar essentie. De transformatie van jou als mens. De nieuwe mens.

Wat komt zoal aan bod:
* Jouw weg door de chaos
* Ontwikkelen van je intuïtie
* Een andere, bewuste, kijk op jezelf en op de wereld
* De geheimen van je onderbewuste
* Toegang krijgen tot universele informatie
* Leiding ontvangen van je hogere bewustzijn
* In je eigen natuurlijke stroom blijven
* Pleiadisch lichtwerk

Deze cursus is wat voor jou als je bewuster wilt gaan leven, als je je blik wilt verruimen of als je verdieping zoekt in zelfkennis en jouw spirituele pad. 

Deze cursus is ook heel geschikt als je een (spiritueel) levenspad wilt gaan bewandelen, je leven opnieuw en bewuster vorm wilt geven: JOUW leven.

In een besloten FB groep met gelijkgestemden in een vertrouwde setting waarin je met elkaar kunt delen en van elkaar kunt leren, zal ik niet alleen kennis delen maar je ook diverse handvaten geven.

Dit doe ik door video’s en begeleidende documenten. Het is interactief, wekelijks zal ik ook alle vragen beantwoorden en desgewenst kunnen we dieper op zaken in gaan.
 
Mijn motivatie:
Ik heb inmiddels vele mensen mogen begeleiden in dit transformatieproces en elke keer is het weer prachtig om te zien hoe iemand zich ontwikkelt en opnieuw manifesteert van ego naar essentie, als een nieuw mens.

En dat gun ik jou ook!


MANIFESTEREN & DE WET VAN AANTREKKING - online cursus

Eerst zien, dan geloven...

Veel mensen staan op deze manier in het leven maar je leven kan zoveel mooier worden als je het durft om te draaien:

Eerst geloven, dan zien...

Je zult merken dat er een wereld voor je open gaat. 

In deze online cursus ga ik uitgebreid in op hoe manifesteren & de Wet van Aantrekking werkt en hoe je het vóór je kunt laten werken. Hoe je kunt co-creëren met het universum en hoe je van angst naar liefde beweegt. Deze cursus zal je een heel andere kijk op de wereld geven. 

Hoe werkt het?

In een what’s app / besloten FB groep met gelijkgestemden in een vertrouwde setting waarin je met elkaar kunt delen en van elkaar kunt leren, zal ik niet alleen kennis delen maar je ook diverse handvaten geven. Dit bestaat uit lesmateriaal met oefeningen, opdrachten en filmpjes. Er is uitgebreid ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen. 

Deze online basiscursus vloeit voort uit de Spirituele Coach & Heal sessies die ik 1-op-1 geef.

Mijn motivatie:

Eigenlijk geef ik met deze cursus precies de begeleiding die ikzelf graag had willen hebben op mijn spirituele & intuïtieve weg. Ik heb in mijn praktijk inmiddels vele mensen 1-op-1 mogen begeleiden op het spirituele en intuïtieve pad en dat gun ik jou ook!


BASISCURSUS SPIRITUALITEIT & INTUÏTIE - online cursus 5 weken - op dit moment alleen individueel

In deze online cursus van 5 weken leer ik jou (op nuchtere, niet zweverige wijze;) hoe je je spiritualiteit en intuïtie kunt ontwikkelen. 

Je leven wordt zoveel makkelijker en leuker als je je meer bewust bent van jezelf en weet hoe je kunt luisteren naar je intuïtie. Je leert hoe je dit effectief kunt inzetten waardoor je meer energie hebt, meer bewust bent en krachtiger in het leven staat. 

Wat kun je verwachten?

* Hoe je zelf je energie kunt aanvullen

* Hoe je zelf je energie op peil houdt 

* Gronden en bij jezelf blijven

* Intuïtie & hooggevoeligheid

* Je energiesysteem & chakra’s

* Energievelden & deze reinigen

* Hoe je je kunt beschermen

* Aura’s

* Dromen

* Synchroniciteit

* Gidsen & Begeleiders 

 

Hoe werkt het?

In deze cursus zal ik niet alleen kennis delen maar je ook diverse handvaten geven. Dit bestaat uit lesmateriaal met oefeningen, opdrachten en filmpjes. Er is uitgebreid ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen. 

Mijn motivatie:

Eigenlijk geef ik met deze cursus precies de begeleiding die ikzelf graag had willen hebben op mijn spirituele & intuïtieve weg. Ik heb in mijn praktijk inmiddels vele mensen 1-op-1 mogen begeleiden op het spirituele en intuïtieve pad en dat gun ik jou ook!


ONTDEK JE ZIELSMISSIE - online cursus 5 weken - op dit moment alleen individueel

Ontdek jouw zielsmissie: Persoonlijke ontwikkeling en Coaching in 5 weken!

In dit online traject ontvang jij begeleiding en coaching om jouw zielsmissie te ontdekken, welke overtuigingen je nog in de weg staan én de stappen om jouw zielsmissie vorm te geven. Doen wat je écht wilt en waarvoor je hier werkelijk bent!
In een what’s app / besloten Facebook groep met gelijkgestemden in een vertrouwde setting waarin je met elkaar kunt delen en van elkaar kunt leren, zal ik niet alleen kennis delen maar je ook diverse handvaten geven.
Je komt op deze manier zelf tot diepe inzichten, wat je wérkelijk wilt, welke eventuele (oude) overtuigingen en blokkades jouw zielsmissie nog in de weg staan en hoe dit aan te pakken.
Ook een stukje bewustwording, eigenwaarde, angsten, zelfliefde e.d. komen voorbij. Tot slot zal ik een persoonlijk coach gesprek met je hebben. Kortom, een heel waardevol traject dat je veel zal brengen.


Dit 5-weekse online traject vloeit voort uit de transformatietrajecten die ik al geruime tijd 1-op-1 geef.
Omdat ik voel dat dit bij zoveel mensen speelt en ik op deze manier meer mensen kan helpen dan alleen in mijn praktijk, bied ik dit online traject aan met een introductieprijs van €55.

Dit traject is ook heel geschikt als je b.v. bent vastgelopen door b.v. burn-out, je net uit een relatie komt of uit een baan, aangezien dit soort life events je meestal wijzen op een nieuw pad dat voor je klaar ligt, de kans om het roer om te gooien en je leven opnieuw vorm te geven: JOUW leven. 

Ga je ervoor?

Mijn motivatie:

Als coach en trainer in het bedrijfsleven begeleidde ik jarenlang mensen met uiteenlopende vragen maar vooral als ze vastliepen. In hun relatie, werk (b.v. ontslag of burn-out) of de zin van het leven. Is dit het nu? Is een veelgestelde vraag. Of, als je al wel weet wat je wilt, de vraag: ja maar hoe dan?

Zelf heb ik zo’n 2 jaar geleden het roer rigoureus omgegooid en ben een eigen praktijk voor Life Coaching & Healing gestart: KHON MAI oftewel ‘de nieuwe mens’. En als geen ander weet ik wat het vergt om deze overstap te maken en voor je zielsmissie te kiezen. Eigenlijk kies je dan echt voor jezelf. Voor je eigen geluk. Ik heb inmiddels vele mensen mogen begeleiden in dit proces en elke keer is het weer prachtig om te zien hoe iemand het inzicht en zelfvertrouwen krijgt om deze stap te maken. Een waar transformatieproces.
En dat gun ik jou ook!


Individuele opleidingen zonder vaste startdatum

Zelf ben ik in alle hieronder genoemde opleidingen opgeleid tot Master Teacher en heb ik als zodanig de bevoegdheid jou te behandelen én op te leiden. 

Kundalini Reiki Master

Kosten €275 - startdatum in overleg

Als Kundalini Reiki Master Teacher ben ik bevoegd jou te healen maar ook zelf op te leiden tot Kundalini Reiki Master. 

Reiki betekent 'universele levensenergie' (rei=universeel en ki=energie/kracht). Deze universele levensenergie stroomt in alles wat leeft en is overal. Het geeft ons letterlijk leven. Een tekort aan levensenergie maakt ons gevoeliger voor ziekte en vertraagt het herstel ervan. Door allerlei oorzaken, zoals trauma, ziekte of stress, kunnen er blokkades ontstaan in ons systeem. Een Reiki behandeling heft blokkades op en laat je energie weer vrij stromen. Andere voordelen van Reiki:

- vermindering van stress

- diepe ontspanning

- ontgifting lichaam en geest

- zorgt voor meer energie

- brengt je systeem en zenuwstelsel in balans

- helpt bij fysieke- en mentale klachten en ziekten

Verschil Reiki en Kundalini Reiki:

Het grootste verschil tussen deze twee Reiki vormen is dat bij Kundalini Reiki geen vaste hand posities en symbolen worden gebruikt. Toepassing is daarom eenvoudiger maar zeker net zo effectief. Dit is de reden dat ik graag met Kundalini Reiki Energie werk. 

Aantal graden Kundalini Reiki: Net als in de gewone Reiki zijn er 3 stappen: Kundalini Reiki 1, 2 en 3. 

Kundalini Reiki 1: 

Bij Kundalini Reiki 1 worden al je blokkades in de chakra's verwijderd, behalve in de basis chakra. Feitelijk wordt het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruin chakra schoongemaakt en voorbereid op de afstemming op de Kundalini Energie. 

Tijdens de Kundalini Reiki 1 inwijding leer je: 

- hoe je jezelf kunt behandelen

- hoe je iemand anders kunt behandelen

- een afstandsbehandeling kunt uitvoeren

- een ruimte / huis kunt reinigen

- hoe je karmische banden kunt behandelen 

- hoe je verschillende situaties kunt behandelen

Kundalini Reiki 2

Bij Kundalini Reiki 2 worden je kanalen verder geopend. Het vuur van de Kundalini wordt aangestoken zodat de hoofdenergiebaan stapje voor stapje wordt geopend. De energie bereidt de zonnevlecht voor op de laatste inwijding van de Kundalini Reiki 3. Je leert ook om te mediteren met de Kundalini Reiki energie. 

Kundalini Reiki 3

Bij Kundalini Reiki 3 ontvang je extra inwijdingen en nadat je zelf bent ingewijd mag jij je Kundalini Reiki Master noemen en zelf mensen inwijden in deze prachtige energie. 

Je ontvangt: 

- handvaten om jezelf te healen en te behandelen

- opening om je energiesysteem in 30 seconden volledig in evenwicht te brengen

- je 6 extra inwijdingen (Diamant Reiki, Kristal Reiki, DNS oftewel blauwprint Reiki, Geboortetrauma Reiki, Plaats Reiki, Vroegere levens Reiki)

- je leert hoe je anderen kunt inwijden 

- Chakra balancering (van onschatbare waarde voor je gezondheid, je welzijn en je energielevel)

- handvaten hoe je voorwerpen kunt inwijden

- 3 Kundalini Reiki boosters, deze versterken de Kundalini afstemmingen zodat behandelingen nog krachtiger en effectiever zullen zijn

- 8 extra essentiële concepten voor persoonlijke- en spirituele groei

- je ontvangt het Kundalini Master certificaat

Hoe gaat de opleiding in z'n werk? 

Deze opleiding vindt in principe geheel online en op afstand plaats, met telefonische nabesprekingen of per chat. Het grote voordeel is dat je de inwijdingen en opleiding volledig vanuit jouw rustige ruimte kunt ervaren. Heb je echter voorkeur voor een opleiding in mijn praktijk dan kan dat ook tegen een meerprijs. 

We stemmen samen data en tijdstippen voor de 3 inwijdingen af. Tussen de verschillende inwijdingen zit minimaal 2 weken tot een maand zodat alles bij jou kan integreren. Voor aanvang van de opleiding ontvang je uitgebreide informatie over al deze stappen. 

Je ontvangt voor aanvang van de opleiding een uitgebreid werkboek en handleiding. 

Op het afgesproken tijdstip ontvang je de inwijding en na elke inwijding hebben we een nabespreking en is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Na afronding van de opleiding ontvang je het certificaat Kundalini Reiki Master Teacher. 


Aura Flush Empowerment

Leer nu hoe je zelf je aura reinigt en vervolgens hoe je dit ook bij een ander kunt doen. Zo ben je niet meer afhankelijk en kun je dit op elk moment zelf. Het verbetert je stemming en welzijn, heft negatieve energiestromen op en verhoogt je energie. Het is dan ook voor iedereen geschikt. Deze inwijding / opleiding vindt online en op afstand plaats met uitgebreide telefonische nabespreking. Na afloop ontvang je schriftelijk alle informatie en het certificaat Aura Flush Empowerment. 


Chakra Flush Empowerment

Leer nu hoe je zelf je chakra opschoont en dat vervolgens bij een ander kunt doen. Zo ben je niet meer afhankelijk van iemand anders en kun je dit op elk gewenst moment zelf. Het is heel eenvoudig te leren en te gebruiken. 

Voordelen Chakra Flush Empowerment:

- geeft energie aan de chakra's 

- reinigt op zachte wijze oude blokkades en vastzittende energieën

- heft emotionele blokkades op

- krachtige energetische detox / reiniging

Deze opleiding/inwijding vindt online en op afstand plaats met uitgebreide telefonische nabespreking. Na afloop ontvang je schriftelijk alle informatie en het certificaat Chakra Flush Empowerment. 


Opleidingsprogramma Ama Deus - Krachtig Sjamanistisch Genezingssysteem 

Prachtige energie, die ook de spirituele ontwikkeling dient. Gericht op de verbinding met de aarde en de natuur. Sjamanen Energie. 


Ahara Reiki

Oude Egyptisch gebaseerde energie, in het bijzonder verbonden met Isis en Bast. Zeer sterke energie. Eenvoudig systeem met 4 symbolen waaronder het Master symbool. 


Werken met de Akasha Kronieken


Werken met de I Tjing

Leer werken met het Boek der Verandering en zie hoe je invloed hebt op jouw levenspad. Het leven is geen statisch gegeven maar een samenhang van allerlei keuzes en scenario's. Als je dat leert zien, gaat er een wereld voor je open. 


Animal Path Healing

Ontdek je krachtdier en leer symbolen voor genezing (ook op afstand), begeleiding, het opbouwen van een sterkere verbinding. Prachtige energie vorm. 


Golden Triangle System

Een prachtige eenvoudige energie, die voor genezing en bescherming gebruikt kan worden. Kan goed in combinatie met andere systemen worden gebruikt. De Golden Triangle werd oorspronkelijk in 1986 door J. Purner, spiritueel genezer en Reiki Master, van de Godin Isis gechanneld. 


Workshops

Op aanvraag organiseer ik diverse trainingen en workshops. 

Op aanvraag (minimaal aantal deelnemers 8) organiseer thema-avonden met als hoofdthema ‘BLIJF bij JEZELF’. Alle thema-avonden kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. 

De deelthema’s zijn: 

Ontdoe je van drama en ruis 

De kern van de avond is je eigen (denk)patronen te ontrafelen door je hiervan bewust te worden. Hoe doe je dat? Wat heb je hiervoor nodig? Als je in deze spiegel durft te kijken zul je ontdekken dat je ontdoen van drama en ruis slechts een besluit is.

Ik ben verantwoordelijk voor wat ik zeg...en jij voor hoe je dat ervaart 

Ongemerkt doen we de hele dag allerlei aannames en vullen wij in voor de ander. Hoe vertel je liefdevol jouw waarheid zonder de ander te kwetsen?  

Van angst naar liefde, hoe doe je dat? 

We laten ons vaak (onbewust) leiden door angst. Dat is zonde want als je kunt leven vanuit liefde maakt je dat zoveel gelukkiger. Hoe doorbreek je deze patronen? Dat is de kern van deze avond.   

Gelukkig zijn kun je leren 

Is je glas altijd half vol of half leeg? Leef je vanuit tekort of vanuit overvloed, van wat je hebt of juist wat je mist? Het leven wordt makkelijker (en leuker) als je anders kunt kijken. De kern van deze avond is ‘gelukkig zijn kun je leren’.    

Wil je je aanmelden of heb je vragen of suggesties? Ik hoor ze graag, stuur me dan even een berichtje.    


E-mailen
Bellen
Instagram