Het voordeel van een traject is dat je toewerkt naar een doel, een nieuw perspectief. Daarom bied ik naast losse sessies de volgende trajecten aan. Een traject start altijd met een eerste consult (online, telefonisch of in mijn praktijk) waarin we kijken of het klikt en jij besluit of je het traject aangaat. 

Nieuwe Mens Sessie
Deze Nieuwe Mens sessie duurt 3 uur en heeft diepgaande impact, de verkregen heldere inzichten bieden je een nieuw perspectief en kun je direct toepassen in je leven.

Zielsmissie traject 

Ontdek je zielsmissie in 5 uitgebreide sessies van 3 uur met tussentijdse contactmomenten en opdrachten. Na dit intensieve traject weet je exact wat jouw zielsmissie is, hoe je belemmeringen loslaat en hoe je jouw (nieuwe) leven vorm kunt geven. Ben jij er klaar voor om jouw volledige potentieel te leven? Dit traject kan zowel in mijn praktijk als online worden gevolgd.

Transformatie traject
Jouw eigen transformatie in 5 uitgebreide sessies? Dat kan. 

Loop je vast? Wil je een andere richting op maar lukt het je maar niet om dat ook echt te doen? Heb je zelf-saboterend gedrag waar je maar niet vanaf komt? Wil je meer uit je leven halen? Je volledige potentieel leven en je 'purpose' vinden?
Dan is dit traject iets voor jou. Je krijgt inzicht in jezelf, in wat je beweegt, wat je tegenhoudt om te bereiken wat je wilt. We komen tot de kern. 
In 5 uitgebreide sessies van 3 uur, geheel op jou afgestemd, begeleid ik jou door je problematiek/vraagstukken en heb je deze doorzien en begrepen. Deze bewustwording geeft je ruimte voor wat jij werkelijk wilt, ruimte voor jouw volledige potentieel. Onderdeel van dit traject zijn ook handige oefeningen en tools, inzichten, affirmaties, technieken en overige handvaten waar je zelf mee aan de slag kunt en die je te allen tijde zelf kunt inzetten. Kortom, dit traject brengt jou echt verder en zet je in je kracht. Mijn jarenlange coach ervaring combineer ik met zeer krachtige gerichte healing en holistische therapie. Dit heeft geleid tot deze unieke en uiterst effectieve methode.
Het betreft 5 sessies met tussenpozen. Jij bepaalt het tempo maar er zit meestal een paar weken tussen de verschillende sessies. Geheel op jou afgestemd zitten hier ook soms tussentijdse gesprekken in en opdrachten/technieken waar je zelf mee aan de slag gaat.

All-level transformatietraject 
In dit intensieve traject begeleid ik jou gedurende 32 weken wekelijks een uur en onderga je een ware transformatie op alle levels: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. Dit traject is met name geschikt als je een totale transformatie wilt en jezelf helemaal wilt resetten. Ook je lifestyle wordt onder de loep genomen. Je maakt een compleet nieuwe start. We doen een 0-meting, stellen je doelen vast en maken een plan van aanpak. Vervolgens gaan we aan de slag. Na dit traject voel je je een Nieuw Mens. En je staat er niet alleen voor, er is ook tussen de sessies door ruimte om al je vragen te stellen. Dit traject kan zowel in mijn praktijk als online worden gevolgd.

HSP Traject

Ben je hoog sensitief? Snel overprikkeld? Vind je het lastig om in je eigen energie te blijven? Ikzelf en veel van mijn cliënten zijn hoog sensitief en ondervinden hier vaak hinder van. Dat is ontzettend jammer want het is een fantastische kwaliteit, áls je maar weet hoe daarmee om te gaan. En dat is precies de kern van dit traject: jou leren hoe je je hoogsensitiviteit tot kernkwaliteit maakt. In dit traject van 3 uitgebreide sessies van 3 uur leer ik je o.a. hoe je je energie bij je houdt, hoe je kunt aarden (gronden), krijg je inzicht in jouw 'energievreters', hoe dit aan te pakken en nog veel meer. 

Van Hoofd naar Hart traject 

In dit traject van 3 uitgebreide sessies van 3 uur leer ik jou hoe je navigeert op je intuïtie. Want je hoofd is niet je beste raadgever maar...je hart. Hoe fijn is het als je niet overal meer over na hoeft te denken maar gewoon op je intuïtie kunt vertrouwen?

Terug naar jezelf traject

We hebben vaak geen idee hoe geprogrammeerd wij zijn. Veelal zoeken we het bij onszelf: onze jeugd, onverwerkt trauma, misschien iets uit een vorig leven...het kan ons een schat aan informatie opleveren. Maar doordat we het vaak zo bij onszelf zoeken gaan we vaak voorbij aan het feit dat we hier en nu voortdurend geprogrammeerd worden. Beïnvloeding of interference van buitenaf noem ik dat. Het nieuws, reclame...we worden gebombardeerd met programmering zonder het te beseffen maar het heeft enorme impact op ons gemoed. Want wie ben jij nu werkelijk zelf? Wat denk jij werkelijk zelf? De programmering zit diep. Zo heb ik lange tijd het gevoel gehad dat ik werd tegengehouden in mijn 'zijn', waar kwam dat zelf-saboterend gedrag vandaan? Uiteraard heb ik het uitgebreid bij mijzelf gezocht maar uiteindelijk kwam ik uit bij programmering. En dat was een eye-opener! Daarmee kwam de oplossing ook binnen handbereik want dit gaf mij nieuwe tools in handen om dit bij de kern aan te pakken. Eindelijk had ik de oplossing! En dat leer ik jou ook graag. 

In 3 uitgebreide sessies van 3 uur geef ik jou alle inzichten en tools om tot jouw eigen kern te komen en je programmering los te laten. Wil je weten of een traject iets voor jou is? 

Neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier. We bespreken de mogelijkheden en ik kan je adviseren over de meest effectieve aanpak.
E-mailen
Bellen
Instagram