Nieuwe Mens Sessie   €400

Deze Nieuwe Mens sessie duurt 3 uur en heeft diepgaande impact, de verkregen heldere inzichten bieden je een nieuw perspectief en kun je direct toepassen in je leven.

Traject van 10 wekelijkse telefonische of online sessies van 1 uur   €1250

Geschikt als je graag (tijdelijk) wekelijks ondersteuning nodig hebt, b.v. omdat je in een hectische periode van je leven zit of gewoon een doortastende spiegel nodig hebt. Veel cliënten vinden dit een prettige werkwijze en daarom bied ik deze nu ook specifiek aan. 

Zielsmissie traject   €1950

Ontdek je zielsmissie in 5 uitgebreide sessies van 3 uur met tussentijdse contactmomenten en opdrachten. Na dit intensieve traject weet je exact wat jouw zielsmissie is, hoe je belemmeringen loslaat en hoe je jouw (nieuwe) leven vorm kunt geven. Ben jij er klaar voor om jouw zielsmissie te leven? Dit traject kan zowel in mijn praktijk als online worden gevolgd. 

Transformatie traject   €1950

Diepgaand traject van 5 uitgebreide sessies van 3 uur met tussentijdse contactmomenten en opdrachten, zeer geschikt als je b.v. vastloopt, om belemmerende patronen te doorzien en te doorbreken. Kortom, een nieuwe jij met nieuw perspectief en nieuwe levensenergie. 

All-level transformatietraject   €4400

In dit intensieve traject begeleid ik jou gedurende 32 weken, wekelijks een uur op alle levels: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel. We doen een 0-meting, stellen je doelen vast en maken een plan van aanpak. Dit traject is met name geschikt als je een totale transformatie wilt. Je staat er niet alleen voor, er is ook tussen de sessies door ruimte om al je vragen te stellen. Dit traject kan zowel in mijn praktijk als online worden gevolgd. 

HSP Traject   €1200

In dit traject van 3 uitgebreide sessies van 3 uur leer ik jou hoe je jouw hoogsensitiviteit van 'lastig' naar 'fantastisch' kunt transformeren. Want hoogsensitiviteit is een prachtige kernkwaliteit waar je veel profijt van kunt hebben, áls je maar weet hoe ermee om te gaan. 

Van Hoofd naar Hart traject   €1200

In dit traject van 3 uitgebreide sessies van 3 uur leer ik jou hoe je navigeert op je intuïtie. Want je hoofd is niet je beste raadgever maar...je hart. Hoe fijn is het als je niet overal meer over na hoeft te denken maar gewoon op je intuïtie kunt vertrouwen? 

Terug naar jezelf traject   €1200

In 3 uitgebreide sessies van 3 uur ontdoe je je van programmering en ontdek je wie jij zélf bent. Alles wat niet van jou is en wat jou niet dient laat je los. Zeer geschikt als je het gevoel hebt belemmerd te worden in je ontwikkeling en zelf-saboterend gedrag hebt. 

Cursus 'Leren werken met de Akasha Kronieken'   €222

Leer werken met de Akasha Kronieken, het archief van je ziel en verkrijg zelf de antwoorden op al jouw vragen. Kijk voor meer informatie bij opleidingen. Het tarief van €222 geldt voor de Facetime variant. Voor een cursus in mijn praktijk bedraagt de investering €333. 

Opleiding tot Kundalini Reiki Master   €444

Als Kundalini Reiki Master Teacher ben ik bevoegd jou te healen maar ook op te leiden tot Kundalini Reiki Master.
Reiki betekent 'universele levensenergie' (rei=universeel en ki=energie/kracht). Deze universele levensenergie stroomt in alles wat leeft en is overal. Het geeft ons letterlijk leven. Een tekort aan levensenergie maakt ons gevoeliger voor ziekte en vertraagt het herstel ervan. Een Reiki behandeling heft blokkades op en laat je energie weer vrij stromen.

Workshop Aura Flush Empowerment - Aura reiniging   €400
Leer nu in 1 uitgebreide sessie van 3 uur hoe je zelf je aura reinigt, je energieveld beschermt en vervolgens hoe je dit ook bij een ander kunt doen. Het verbetert je stemming en welzijn, heft negatieve energiestromen op en verhoogt je energie.

Chakra Flush Empowerment - Chakra reiniging   €400
Leer nu in een uitgebreide sessie van 3 uur hoe je zelf je chakra's opschoont en dat vervolgens ook bij een ander kunt doen. Je ondervindt de voordelen meteen: het geeft je energie, reinigt op zachte wijze oude blokkades en vastzittende energieën, heft emotionele blokkades op en is een krachtige energetische detox / reiniging.


Je kunt bij mij ook losse sessies boeken. Een sessie kost €215 voor 1,5 uur en kan zowel in mijn praktijk als online of telefonisch. 

Neem gerust vrijblijvend contact op om te overleggen welk traject het beste bij jou past.


Betaling

Een sessie reken je direct na afloop af. Dit kan contant of d.m.v. een betaalverzoek. Bij sessies op afstand stuur ik je van tevoren een betaalverzoek. Daarna kan de sessie plaatsvinden, b.v. telefonisch of via facetime, zoom, skype. Net wat jij fijn vindt. 

Trajecten worden vooraf voldaan tenzij anders afgesproken. 

Annuleringsvoorwaarden
Gemaakte afspraken kunnen telefonisch tot 24 uur van tevoren kosteloos verplaatst of geannuleerd worden.
Bij annulering binnen 24 uur of het niet verschijnen op de afspraak wordt de gereserveerde tijd voor het consult in rekening gebracht.


 

E-mailen
Bellen
Instagram