Welkom!

Mijn naam is Letty Bronsema (1976). Na jarenlang gewerkt te hebben in het bedrijfsleven, o.a. als bedrijfs- en personeelscoach, personeelsadviseur en diverse managementfuncties, heb ik in 2019 eindelijk de stap gezet om een praktijk in (business)coaching en healing te starten. Gelukkig maar want ik doe dit met zóveel liefde dat ik me het niet anders meer kan voorstellen.

Coachen deed ik overigens al jaren, het was een belangrijk onderdeel van mijn werk. Als personeelsadviseur zag ik veel mensen stranden in hun werk, door burn-out, depressie enz. We zijn zó geprogrammeerd om zo snel mogelijk weer 'normaal' te functioneren en terug te keren naar het werk dat we deden...maar vaak is dat juist helemaal niet de oplossing. Toen dacht ik, dit moet en kan veel beter. 

Want wat nou als je daar eens overheen kijkt? Durf je je eigen mogelijkheden te zien? Je volledige potentieel...Wat wil jij, waar word jij gelukkig van? Bewustwording en jezelf leren kennen...ik heb ervaren dat dát vaak de sleutel is tot herstel van ziekte, depressie, burn-out of het gevoel dat er 'toch meer in het leven moet zijn'. Dat heeft mij een totaal andere kijk gegeven. En ja, zelf ben ik hier ook doorheen gegaan dus ik weet waar ik het over heb. Juist door deze inzichten weet ik waar je tegenaan loopt als je in een dergelijke situatie zit.

Om mij verder te bekwamen in coaching en healing heb ik diverse opleidingen gevolgd en heb ik anderhalf jaar intensieve praktijktraining gevolgd bij een erkend psycho-energetisch therapeut. Zo kan ik verschillende instrumenten inzetten zoals schaduw- en innerlijk kind werk, regressie, NLP, EMDR, hypnosetechnieken, energiehealing enz. Overigens houdt het leren natuurlijk nooit op, elke dag leer ik bij en dat maakt het leven juist zo leuk. 

In mijn praktijk ga ik intuïtief maar praktisch te werk. Hoewel spiritueel blijf ik toch ook een nuchtere Groningse en dat zie je terug in mijn coach- en healing sessies. Healing wordt vaak als 'zweverig' gezien maar zelf ervaar ik dat helemaal niet zo. 

Ik hanteer een combinatie van coaching en holistische therapie. Dit houdt kortweg in dat we kijken naar:
- Fysiek (lichamelijk, ook orthomoleculair)
- Emotioneel (emoties)
- Mentaal (gedachten en overtuigingen)
- Energetisch (je energiehuishouding)
- Spiritueel (dieperliggende oorzaak van de klacht, de essentie)

Dat maakt mijn werkwijze zo effectief, we komen snel tot de kern. Al na 1 sessie ervaar je innerlijke rust, helderheid en voel je je energiek. En daardoor ontstaat er ruimte voor inzichten waar jij mee verder kunt. Mijn aanpak is erop gericht jou zo snel en effectief mogelijk te helpen. Dus geen ellenlange wekelijkse praatsessies maar een traject waarin jij bepaalt wat je wilt bereiken en ik jou begeleid in het behalen daarvan.
Het is altijd maatwerk, het gaat erom wat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Mijn werkwijze is erop gericht jou zo snel en effectief mogelijk verder te helpen. Wat mijn aanpak onderscheidt is dat het om een totaalaanpak gaat. 

En in plaats van de 'klacht' of het 'probleem' uit te vergroten focus ik op datgene wat je graag zou willen, een nieuw perspectief. Je gaat weer zien, en bereiken, waar je naartoe wilt. Ik begeleid je op liefdevolle maar effectieve wijze op hun levenspad. Wat je vraag, probleem of doel ook is, ik help jou graag verder. Dat kan in mijn praktijk in Groningen maar ook telefonisch en online, net wat jij het prettigst vindt. 

Wellicht tot ziens in mijn praktijk!

Hartgroet, Letty

Free Soul Transformatie Coach

E-mailen
Bellen
Instagram