Waarvoor kun je bij mij terecht? 

Ik geloof dat elk mens op deze wereld een zielsmissie heeft. Ik zie vele mensen die vastlopen in hun leven en altijd is het terug te voeren op het feit dat ze niet volledig het leven leiden dat bij hun past. Elke keer dat je je aanpast, of het nu aan je ouders is, je omgeving of werk, dan verlies je ergens een stukje van jezelf. Als dat te lang duurt gaat dat wringen. Je ervaart stress, zelf-saboterend gedrag of een sluimerend gevoel van 'Is dit het nou?' of je loopt vast, wordt ziek, krijgt een depressie of burn-out...

En dan is een sessie of traject een goed idee. Het is vaak het begin van een ware transformatie. 

Wil jij je je leven anders inrichten maar weet je niet hoe? Wil je graag begeleiding bij jouw transformatie? Eindelijk manifesteren wat je écht wilt? Heb je (levens)vragen of wil je graag oude patronen doorbreken? Of kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij jouw (spirituele) ontwikkeling? Dan help ik jou graag! 

Hoe ik dat doe? 

De kracht zit in de de holistische benadering (kijken naar het totaalplaatje: mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel). Immers, jij als mens bent meer dan alleen je hoofd. En precies zo ontstaat een ziekte ook niet alleen in je lichaam, het is een disbalans in je gehele systeem. Mijn behandelwijze is erop gericht naar de kern van deze disbalans te kijken en déze aan te pakken en dus niet slechts de symptomen te bestrijden. En soms zijn woorden niet genoeg, dan is er meer nodig, b.v. een energetische behandeling oftewel healing. Juist die combinatie maakt mijn werkwijze zo krachtig en effectief. In mijn sessies maak ik gebruik van diverse technieken. Intuïtief hanteer ik de werkwijze die het best past bij jou. Je gaat met inzichten naar huis die je direct kunt toepassen in je leven.
Met een healing kan ik jouw energievelden weer de vrije ruimte geven zodat alles weer kan stromen en je als vanzelf meer energie krijgt. En dus ook meer energie om aan je herstel te werken. Misschien wel de bekendste is (Kundalini) Reiki. Een healing kan plaatsen bereiken die woorden soms niet kunnen. Zo kan een healing pijn verlichten maar ook blokkades opheffen en juist om deze redenen zie ik het als een verrijking op mijn sessies. Je bereikt écht meer. 

Wist je dat? Energetische behandelingen zijn ook heel geschikt om op afstand te doen. Het voordeel hiervan is dat je op je gemak thuis kunt zijn en toch de energie kunt ervaren.


Overige mogelijkheden:

Relatie coaching / Mediation
Kom je er samen niet meer uit? Op het moment dat het niet meer lukt om samen te praten over wat er speelt of praten geen zin meer lijkt te hebben, kan relatie coaching een mooie stap zijn. Jullie geluk, zowel individueel als samen, is belangrijk en dat houden we goed voor ogen. Ik kijk oordeelloos naar wat er werkelijk speelt. Deze sessies geven helderheid en nieuwe inzichten in wat er binnen jullie relatie aan de hand is. Vervolgens help ik jullie met wat voor jullie beiden nodig is om je beter te voelen. Het doel is alles open en eerlijk te bespreken, zonder oordeel, ook als dit moeilijk is. Soms is dat even doorbijten maar uiteindelijk werkt dit enorm bevrijdend. Zo is een nieuwe start, of dit nu samen of apart is, veel beter mogelijk. Want hoe je je voelt in je relatie, heeft een grote invloed op jou en jullie, en jullie eventuele kinderen, in het dagelijks leven en op jullie persoonlijk geluk.

Business coaching

Zoek je (tijdelijk) een coach die je helpt met een vraagstuk in je bedrijf, b.v. verzuim, burn-out, loopbaan of andere trajecten, dan kun je hiervoor bij mij terecht. En uiteraard ook als je werknemer bent en op werkvlak ondersteuning of support nodig hebt. Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven komt hierbij goed van pas. 


ONLINE en telefonische sessies

Sessies en opleidingen kunnen ook online ingepland worden. Dit kan b.v. via facetime, zoom, telefonisch, chat of spraakberichten. Net wat jij prettig vindt. 


Wil je weten welk traject het beste bij jou past of heb je andere vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.
E-mailen
Bellen
Instagram