Opleidingen

Noot: Alle online cursussen kunnen ook in groepsverband worden gevolgd. Heb je een groepje van minimaal 5 deelnemers dan kan ik een mooie passende cursus en tarief maken. Je start op een moment dat het jou uitkomt, privé of als groep. 


LEREN WERKEN MET DE AKASHA KRONIEKEN  'Het archief van je ziel' 

Zelf werk ik al een aantal jaar met de Akasha Kronieken en gaf in het verleden regelmatig Akasha readings. Maar dan was ik telkens nodig voor de antwoorden en dat gaf geen voldoening. Bovendien, hoe leuk is het om dit zélf te leren? Om niemand anders nodig te hebben voor ware antwoorden maar deze rechtstreeks uit het alwetende archief van je ziel te krijgen? Op elk gewenst moment? 

Werkwijze: 2 live of online sessies met tussendoor telefonische contactmomenten of via what’s app. Deze cursus is echt maatwerk dus precies afgestemd op jou waardoor je het mooiste resultaat bereikt. 

Je kunt na deze cursus de Akasha Kronieken raadplegen voor jezelf en anderen. Velen gingen je voor en er komen zulke prachtige ervaringen uit, gewoon een verrijking voor je als mens. Je gaat oefenen en ontvangt een uitgebreid naslagwerk. 

Wat zijn de Akasha Kronieken, ook wel ‘het archief van de ziel’ genoemd? De Akasha Kronieken vormen het bewustzijnsveld waar alle informatie van jouw ziel ligt opgeslagen (quantumveld) en dat volledig voor jou toegankelijk is.

Je leert:
* Hoe je de Akasha Kronieken kunt lezen
* Richtlijnen voor het lezen, hoe en welke vragen je het beste kunt stellen
* De inhoudelijke Methode zelf
* Hoe je de Kronieken voor iemand anders kunt lezen
* Energetische heling d.m.v. Akasha
* De verschillende niveaus van heling
* Voorouderlijke patronen helen
* Vorige levens inzien met de Akasha Kronieken
* Werken met de Akasha Kronieken
* Do’s & Dont’s
* Oefeningen en meditaties


KUNDALINI REIKI MASTER
Als Kundalini Reiki Master Teacher ben ik bevoegd jou te healen maar ook zelf op te leiden tot Kundalini Reiki Master.

Reiki betekent 'universele levensenergie' (rei=universeel en ki=energie/kracht). Deze universele levensenergie stroomt in alles wat leeft en is overal. Het geeft ons letterlijk leven. Een tekort aan levensenergie maakt ons gevoeliger voor ziekte en vertraagt het herstel ervan. Door allerlei oorzaken, zoals trauma, ziekte of stress, kunnen er blokkades ontstaan in ons systeem. Een Reiki behandeling heft blokkades op en laat je energie weer vrij stromen. Andere voordelen van Reiki:
- vermindering van stress
- diepe ontspanning
- ontgifting lichaam en geest
- zorgt voor meer energie
- brengt je systeem en zenuwstelsel in balans
- helpt bij fysieke- en mentale klachten en ziekten

Verschil Reiki en Kundalini Reiki:

Het grootste verschil tussen deze twee Reiki vormen is dat bij Kundalini Reiki geen vaste hand posities en symbolen worden gebruikt. Toepassing is daarom eenvoudiger maar zeker net zo effectief. Dit is de reden dat ik graag met Kundalini Reiki Energie werk.
Aantal graden Kundalini Reiki: Net als in de gewone Reiki zijn er 3 stappen: Kundalini Reiki 1, 2 en 3.

Kundalini Reiki 1:
Bij Kundalini Reiki 1 worden al je blokkades in de chakra's verwijderd, behalve in de basis chakra. Feitelijk wordt het hoofdenergiekanaal tussen de basis- en kruin chakra schoongemaakt en voorbereid op de afstemming op de Kundalini Energie.
Tijdens de Kundalini Reiki 1 inwijding leer je:
- hoe je jezelf kunt behandelen
- hoe je iemand anders kunt behandelen
- een afstandsbehandeling kunt uitvoeren
- een ruimte / huis kunt reinigen
- hoe je karmische banden kunt behandelen
- hoe je verschillende situaties kunt behandelen

Kundalini Reiki 2

Bij Kundalini Reiki 2 worden je kanalen verder geopend. Het vuur van de Kundalini wordt aangestoken zodat de hoofdenergiebaan stapje voor stapje wordt geopend. De energie bereidt de zonnevlecht voor op de laatste inwijding van de Kundalini Reiki 3. Je leert ook om te mediteren met de Kundalini Reiki energie.

Kundalini Reiki 3
Bij Kundalini Reiki 3 ontvang je extra inwijdingen en nadat je zelf bent ingewijd mag jij je Kundalini Reiki Master noemen en zelf mensen inwijden in deze prachtige energie.
Je ontvangt:
- handvaten om jezelf te healen en te behandelen
- opening om je energiesysteem in 30 seconden volledig in evenwicht te brengen
- je 6 extra inwijdingen
- je leert hoe je anderen kunt inwijden
- Chakra balancering (van onschatbare waarde voor je gezondheid, je welzijn en je energielevel)
- handvaten hoe je voorwerpen kunt inwijden
- 3 Kundalini Reiki boosters, deze versterken de Kundalini afstemmingen zodat behandelingen nog krachtiger en effectiever zullen zijn
- 8 extra essentiële concepten voor persoonlijke- en spirituele groei
- je ontvangt het Kundalini Master certificaat

Hoe gaat de opleiding in z'n werk?
Deze opleiding vindt in principe geheel online en op afstand plaats, met telefonische nabesprekingen of per chat. Het grote voordeel is dat je de inwijdingen en opleiding volledig vanuit jouw rustige ruimte kunt ervaren. Heb je echter voorkeur voor een opleiding in mijn praktijk dan kan dat ook tegen een meerprijs. We stemmen samen data en tijdstippen voor de 3 inwijdingen af. Tussen de verschillende inwijdingen zit minimaal 2 weken tot een maand zodat alles bij jou kan integreren. Voor aanvang van de opleiding ontvang je uitgebreide informatie over al deze stappen. Je ontvangt voor aanvang van de opleiding een uitgebreid werkboek en handleiding.
Op het afgesproken tijdstip ontvang je de inwijding en na elke inwijding hebben we een nabespreking en is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen. Je ontvangt een uitgebreid naslagwerk en na afronding ontvang je het certificaat Kundalini Reiki Master Teacher.


MINDFULNESS

Verlaagt stress & verhoogt je energie, focus en levensgeluk.

Juist in deze chaotische tijd is het fijn om zelf in balans te zijn en je energiek en gelukkig te voelen, zonder zorgen, angst en stress.
Dit is een online cursus waarin je op een laagdrempelige manier leert hoe je weer in balans komt, met aandacht voor je hele systeem, dus fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je ontvangt informatie, tips, oefeningen, meditaties en visualisaties.

Mindfulness staat bekend om stressreductie en leven in het hier en nu. Het is een mooie levensstijl die mij en veel anderen om mij heen onwijs inspireert. Het is een online cursus en het fijne van deze werkwijze is dat je niet aan tijd gebonden bent, het materiaal blijft beschikbaar dus je kunt dit raadplegen wanneer je wilt en er is ruime gelegenheid voor vragen.


DE NIEUWE MENS - van hoofd naar hart

Ben jij toe aan de volgende stap in je leven? Zoek je meer voldoening en verdieping? Wil jij je hart volgen en je volledige potentieel leven?
Vind je het lastig deze stap te zetten of weet je niet goed wat je wilt?
In deze cursus van 8 weken neem ik je mee op  transformatiereis, van ego naar essentie, van hoofd naar hart. De transformatie van jou als mens. De nieuwe mens.
Wat komt zoal aan bod:

* Jouw weg door de chaos
* Ontwikkelen van je intuïtie
* Een andere, bewuste, kijk op jezelf en op de wereld
* De geheimen van je onderbewuste
* Toegang krijgen tot universele informatie
* Leiding ontvangen van je hogere bewustzijn
* In je eigen natuurlijke stroom blijven
* Pleiadisch lichtwerk

Deze cursus is wat voor jou als je bewuster wilt gaan leven, als je je blik wilt verruimen of als je verdieping zoekt in zelfkennis en jouw spirituele pad. Deze cursus is ook heel geschikt als je een (spiritueel) levenspad wilt gaan bewandelen, je leven opnieuw en bewuster vorm wilt geven: JOUW leven. Dit doe ik door video’s en begeleidende documenten. Het is interactief, wekelijks zal ik ook alle vragen beantwoorden en desgewenst kunnen we dieper op zaken in gaan.

Mijn motivatie:

Als coach en trainer in het bedrijfsleven begeleidde ik jarenlang mensen met uiteenlopende vragen maar vooral als ze vastliepen. In hun relatie, werk (b.v. ontslag of burn-out) of de zin van het leven. Is dit het nu? Is een veelgestelde vraag. Of, als je al wel weet wat je wilt, de vraag: ja maar hoe dan?

Zelf heb ik zo’n 2 jaar geleden het roer rigoureus omgegooid en ben een eigen praktijk voor Life Coaching & Healing gestart: KHON MAI oftewel ‘de Nieuwe Mens’. En als geen ander weet ik wat het vergt om deze overstap te maken en voor je zielsmissie te kiezen. Eigenlijk kies je dan echt voor jezelf. Voor je eigen geluk. Ik heb inmiddels vele mensen mogen begeleiden in dit proces en elke keer is het weer prachtig om te zien hoe iemand het inzicht en zelfvertrouwen krijgt om deze stap te maken. Een waar transformatieproces. En dat gun ik jou ook!

Aura Flush Empowerment - Aura reiniging

Leer nu hoe je zelf je aura reinigt en vervolgens hoe je dit ook bij een ander kunt doen. Zo ben je niet meer afhankelijk en kun je dit op elk moment zelf. Het verbetert je stemming en welzijn, heft negatieve energiestromen op en verhoogt je energie. Het is dan ook voor iedereen geschikt. Deze inwijding / opleiding vindt online en op afstand plaats met uitgebreide telefonische nabespreking. Na afloop ontvang je schriftelijk alle informatie en het certificaat Aura Flush Empowerment. 

Chakra Flush Empowerment - Chakra reiniging

Leer nu hoe je zelf je chakra's opschoont en dat vervolgens bij een ander kunt doen. Zo ben je niet meer afhankelijk van iemand anders en kun je dit op elk gewenst moment zelf. Het is heel eenvoudig te leren en te gebruiken. 

Voordelen Chakra Flush Empowerment:

- geeft energie aan de chakra's 

- reinigt op zachte wijze oude blokkades en vastzittende energieën

- heft emotionele blokkades op

- krachtige energetische detox / reiniging

Deze opleiding/inwijding vindt online en op afstand plaats met uitgebreide telefonische nabespreking. Na afloop ontvang je schriftelijk alle informatie en het certificaat Chakra Flush Empowerment. 


WORKSHOPS

Op aanvraag organiseer ik diverse trainingen en workshops. 

Op aanvraag (minimaal aantal deelnemers 8) organiseer thema-avonden met als hoofdthema ‘BLIJF bij JEZELF’. Alle thema-avonden kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. De kosten bedragen dan €40 per persoon. 

De deelthema’s zijn: 

Ontdoe je van drama en ruis 

De kern van de avond is je eigen (denk)patronen te ontrafelen door je hiervan bewust te worden. Hoe doe je dat? Wat heb je hiervoor nodig? Als je in deze spiegel durft te kijken zul je ontdekken dat je ontdoen van drama en ruis slechts een besluit is.

Ik ben verantwoordelijk voor wat ik zeg...en jij voor hoe je dat ervaart 

Ongemerkt doen we de hele dag allerlei aannames en vullen wij in voor de ander. Hoe vertel je liefdevol jouw waarheid zonder de ander te kwetsen?  

Van angst naar liefde, hoe doe je dat? 

We laten ons vaak (onbewust) leiden door angst. Dat is zonde want als je kunt leven vanuit liefde maakt je dat zoveel gelukkiger. Hoe doorbreek je deze patronen? Dat is de kern van deze avond.   

Gelukkig zijn kun je leren 

Is je glas altijd half vol of half leeg? Leef je vanuit tekort of vanuit overvloed, van wat je hebt of juist wat je mist? Het leven wordt makkelijker (en leuker) als je anders kunt kijken. De kern van deze avond is ‘gelukkig zijn kun je leren’.    

Wil je je aanmelden of heb je vragen of suggesties? Ik hoor ze graag!    


E-mailen
Bellen
Instagram